Szerintetek van jobb érzés az orgazmusnál?
Figyelt kérdés
Tudnátok mondani olyat, ami szerintetek jobb érzés, jobban eső dolog? Akármilyen értelemben. Testi, lelki, történés bármi.2017. nov. 7. 19:46
1/11 anonim válasza:
Fizikai értelemben nincs.
A lelkiek?
Kinek, mi.
3/11 anonim válasza:
Orgazmus a kéthetes nyári szabi első napján.
4/11 anonim válasza:
Volt már, hogy a barátnőd felbaszott és a fejéhez basztál izomból egy tál csokoládés pudingot? Na az.
6/11 anonim válasza:
nem akarok vulgáris lenni (aki nem szeretne testi folyamatokról olvasni, itt álljon meg), de mivel pont nemrég tapasztaltam ilyet, és épp ezen gondolkoztam: szerintem az a megkönnyebbülés, mikor már fél órája kell pisilnem, és végre tudok, felér vagy öt orgazmussal. persze nem önmagában a wc-zést élvezem, és csak ezért nem tartanám bent, de ha már ilyen szerencsétlenül alakulnak a dolgok, akkor utána végre megkönnyebbülni szinte extázis egy vagy két másodpercre.
8/11 anonim válasza:
Mikor hónapkig gyógyítgatsz egy ragadozómadarat. Majd kimész a Hortobágyra elengeded és nézed ahogy elrepül. ❤
9/11 anonim válasza:
Ha olyannal éled át akivel kölcsönösen szívből szeretitek egymást talán nincs. De ha hiányoznak a mély érzések akkor nekem ehy szép naplente is többet ér. ☺
10/11 anonim válasza:
A legjobb érzés a "minden teljesen és megváltoz(tat)hatlanul készen van "- érzés.Ezt fel kell ismerni és cselekedni kell azért, hogy ez az érzés a valóságból fakadjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!