Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Dr Pfeiffer kezeléseiről...

Dr Pfeiffer kezeléseiről tapasztalatok?

Figyelt kérdés
3 hónapja járok hozzá lézeres hajszálér-kezelésre, most következik a 4. kezelés. Bár azt mondja a doktor úr, minimum 4 kezelés kell a jó eredményhez, én még semmi- azaz SEMMI változást nem látok :( Van tapasztalatotok erről? Csak az én problémámra nem lenne jó ez a kezelés? Vagy türelmetlen lennék? mindjárt itt a nyár, rövidnadrág, bikini... és az én lábam még mindig tiszta hajszálér...
2010. máj. 31. 09:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Jaj, nem tudom, hogy olvasod-e a válaszomat ilyen sok idő után, de.. igen, nekem van tapasztalatom vele. Kicsit sem jó. Ide nem írnám le, de ha privátban tudnánk beszélni, elmondom.
2011. jún. 28. 13:45
 2/11 A kérdező kommentje:

Szia,

írnál privátban?

Üdv.

2011. júl. 1. 13:17
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem tudok, nincs beállítva nálad az opció.
2011. júl. 1. 23:42
 4/11 A kérdező kommentje:
De, igen. A kérdés alatt ott a kiírás időpontja, és ott van alatta, h privát e-mail a kérdés kiírójának... :)
2011. júl. 3. 13:47
 5/11 anonim ***** válasza:

Hiába kattintok, ezt írja ki: "E kérdés kiírójának e-mail címe már nem publikus!"

Nem értem.. Beállítottam én is magamnál, próbáld Te akkor, hátha az jó.:)

2011. júl. 3. 17:28
 6/11 anonim ***** válasza:
Most jó, működik, írom.
2011. júl. 3. 17:29
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem, nem jó mégse.. továbbra is kiírja.. próbálj meg Te írni akkor.:)
2011. júl. 3. 17:30
 8/11 A kérdező kommentje:
Szia, írtam tegnap, megkaptad?
2011. júl. 4. 11:42
 9/11 anonim ***** válasza:
A spamba tette, és kitöröltem véletlenül. Küldd légyszi még egyszer! Bocsi, most már nem bénázom el.:D
2011. júl. 4. 12:49
 10/11 A kérdező kommentje:
Egy órakor megint elküldtem :)
2011. júl. 4. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!