Mit csináljak ha beteg vagyok?
Figyelt kérdés
Sziasztok a kérdésemből látszik hogy mit csináljak ha beteg vagyok? Én nem úgy vagyok beteg hogy láz megfázás stb... Hanem pszihésen. Nyolcadikos tanuló vagyok és ez már év eleje óta tart nekem hogy minden nap amikor iskola van reggel minimum 3-szor elmegyek wc-re hasmenéssel és hányingerem is van. Hétvégen természetesen elmúlik de hétköznap majdnem hogy szenvedek emiatt hányinger hasmenés hasfájás és alig eszek valamit. És sajnos nem tudom hogy ez mi miatt van mert a sulit tök lazán veszem haverokkal jól elvagyunk a tanárok is jó fejek de nem tudom hogy mi a gond az orvosom csak azt mondja hogy ez csak egy vírus de tudom hogy nem hisz őszi szünetbe semmi bajom sem volt ma meg már ugyan az volt a bajom. Nem tudom mit csináljak segítsetek kérlek. Az előző években semmi bajom nem volt csak most nyolcadikra.2017. nov. 6. 18:06
1/4 anonim válasza:
Ha a hétvégére (és az őszi szünetre) "természetesen" elmúlik, akkor ez mégiscsak valami pszichés hátterű dolog lesz. Az emberi elme egészen furcsa tüneteket tud produkálni még tudatalatti szinten is, akár ájulásig.
Mindenképpen beszélned kellene valamilyen pszichológussal, stresszoldási technikákat elsajátítani, vagy egyáltalán rájönni arra, mi okozza nálad ezeket.
Azt nem írtad, hogy milyen suliba jársz, de ha végzős vagy, akkor a változástól való (most még) rejtett félelmeid jelenhetnek meg így.
2/4 A kérdező kommentje:
Általános iskolás vagyok
2017. nov. 6. 19:59
3/4 anonim válasza:
Akkor végzős vagy. Új iskola, új osztálytársak, új követelmények várnak rád jövő ilyenkorra. Nem akarom belemagyarázni, de nem kizárt, hogy ez az oka.
4/4 A kérdező kommentje:
Igen ezen én is gondolkodtam lehet köszönöm szépen hogy válaszoltál
2017. nov. 8. 15:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!