Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Szívfájásom van! Mitől lehet,...

Szívfájásom van! Mitől lehet, idegi alapon?

Figyelt kérdés
Van egy 1 kislányom! Lassan 1 hónapja szúr a szívem és fáj mindennap! Voltam már vele orvosnál és megmérték a vérnyomásomat és semmi bajom, csak sokat idegeskedek doki szerint! Felírt nekem enyhe nyugtatót (Frontin-t), s azt szedjem és a szoptatást hagyjam abba, de én meg nem szeretném! Biztos nincs bajom a szívemmel, már kezdek aggódni! Lenne valami tünet? Kérem írjatok! Köszi
2010. máj. 30. 22:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nyugodj meg, semmi baja a szivednek!

Nekem is volt ilyen.

Amint elmult a stressz elmult a szivfajdalom es szoritas is.

Probalj beulni a kadba ha van lehetoseged ra, gyujts gyertyat, halgass valami lagy zenet.

Csak pihenj, kapcsolj ki!

Esetleg ha van hozzatartozo, aki vigyazna egy estet a picire, menjetek el valahova szorakozni a paroddal, ha mast nem nezzetek meg egy vigjatekot a moziban.

2010. máj. 30. 22:16
 2/4 anonim ***** válasza:

tuti a stressztől van, amire valóban jó a frontin

az 1. válaszoló tanácsait fogadd meg

2010. máj. 31. 11:18
 3/4 anonim ***** válasza:
kardiológiára is elmehetsz,Ekg-ra
2010. máj. 31. 13:01
 4/4 anonim ***** válasza:
hogy megnyugodj
2010. máj. 31. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!