Mitől lehet gyakori pisilés?
Figyelt kérdés
Már egy ideje naponta többször kell pisilnem, minimum 10 alkalom. Sajnos éjjel is 2-3szor felkelek. Emiatt már kevesebbet is iszok, mert egyre kellemetlenebb a helyzet.
Felfázva nem vagyok, fertőzésem nincs!
Ja, és nem vagyok terhes sem:)
2 gyermekem van, 2 éves, és 5 hónapos.
A menj el orvoshoz válaszokra nem vagyok kiváncsi!
Saját tapasztalatokat várnék.
2010. máj. 30. 14:05
11/13 anonim válasza:
Ugyanaz, amit leírtál. Gyakori szomjúság, és szintén gyakori pisilés. Gyakoribb, mint ami akár a sok ivásból következett volna. Én sem tudtam, hogy ez az, egy szintén cukros barátom zavart el orvoshoz.
12/13 anonim válasza:
Ilyen nekem is volt már. Aztán én is kevesebbet ittam,de akkor is. nem mentem el én sem dokihoz, pár nap alatt elmúlt. amúgy ez a "nem vagyok felfázva"...nem tudhatod...:)
13/13 anonim válasza:
Kedves kérdező, kiderült már,hogy mi okozza ezt,mert én szintén ilyen helyzetbe vagyok,nagyon gyakran kell pisilnem , és olyan,mintha mindig száraz lenne a torkom. Én már orvosoknál is voltam,felfázás nincs,terhes sem vagyok és a vércukor szintem is rendben van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!