Ilyen adagok mellett meddig fogja bírni a májam, hasnyálmirigyem?
Figyelt kérdés
25 évesen mindennap megiszok 4-5 üveg erős sört, olykor borozok is, Tokajit szoktam venni. Töményet nem igazán iszok, mert a gyomrom nem tolerálja, a pálinkától, vodkától pedig egyenesen irtózok. Nem tudom, hogy ez már alkoholizmusnak számít-e, olyan alkoholistáról még nem hallottam, aki ne bírná, ne szeretné a töményet.2017. okt. 15. 11:47
11/17 A kérdező kommentje:
Én nem iszok, hanem vedelek!
2017. okt. 15. 13:14
12/17 anonim válasza:
"Az alkohol egyébként is átfertőtleníti a belső szerveket. Baktériumölő és gombaölő hatású." XDD Ja persze.
Amúgy ettől krvára el fogsz hízni.
" Majd Isten előtt elszámolni bűneimmel, aztán, ha akar, megbocsát azért, amit anyával tettem, meg amit magammal, az egész családdal."
Hjaj remélem troll kérdés, ezt a gyökér önfelmentő dumát, majd isten ítélkezik, addig nyugodtan tönkrebszom több ember életét, majd a nemlétező isten megbocsát.
Legalább ezt az ájtatos dumát hagynád el.
13/17 A kérdező kommentje:
Mit akarsz te itt? Te maga a sátán vagy!
2017. okt. 15. 18:07
14/17 anonim válasza:
Na, most már igyál valamit, mert már megint hülyeségeket beszélsz az elvonási tünetek miatt.
15/17 anonim válasza:
Nem azért,hogy beleszóljak a fennkölt vitába,de az alkoholbetegség is betegség. Nem elítélni meg bántani kell őket,hanem segíteni,mint más betegeket. Egyébként Kérdező,ma már tök faxa gyógyszeres kezelések vannak,amik meg tudják szüntetni a függőséget,szóval ha meggondolod magad, a háziorvosod biztos tud segíteni.
16/17 A kérdező kommentje:
Takarodj sátán takarodj !!! takarodj
2017. okt. 17. 20:20
17/17 anonim válasza:
".... de ez betegség, ami öl "
tény hogy öl, de sose tekintettem rá betegségként, ez egy döntés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!