Mitől érezhetek furcsa szagokat?
De eddig nem volt...
Csak kb egy hete...
Hát csak nem vagyok terhes...
Én akkor éreztem kellemetlen szagokat, mikor arcüreg-gyulladásom volt. Nátha után nem ürült ki a trutyi az orromból, szépen letapadt, begyulladt, és annak a szagát éreztem, mintha kívülről jönne. Aztán azt hittem, a fogammal van baj, nagyon fájt az egyik felső rágófog, és a fogorvos jött rá, hogy nem a fog a beteg, hanem az arcüregem van begyulladva, és a szagot is attól éreztem.
Viszont a barátnőm epillepsziás. Tőle tudom, hogy nagyon sok változata van ennek a betegségnek, nem csak az, amit a legtöbben ismerünk, hogy összeesik, rángatózik a beteg. Nos, a barátnőm már nem esik össze, mert a roham előtt valamilyen jellegzetes szagot érez. Időbe telt, míg ezt észrevette, de ha megérzi, abban a pillanatban le kell ülnie. Akár a körút kellős közepén, akár sáros úton van. Így nem esik össze, nem megy végig a roham.
Javasolnám, hogy figyeld magadat, és esetleg a háziorvossal is beszélhetnél erről. Mert valami oka van, ha csak te érzed, más nem. Remélem nem komoly, nem akartam rádijeszteni, de ne vedd félvállról.
Pnt a héten voltam háziorvosnál...kérdezte mi van velem, amikor mondtam hogy szagokat érzek, csak nevetett, és mondta kacsintva hogy biztos áldott állapotban vagyok...De semmi bajom, jelenleg makk egészséges vagyok...
Azt, hogy miért poénkodta el, nem tudom:)
Válaszokat előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!