Mit tegyek depresszió ellen?
Az orvos nem segít.... keress egy barátot/barátnőt aki mellett el tudod feledni a gondjaidat. ha ez nem jön össze szívesen beszélgetek veled msnen, csak ne legyél depressziós, mert az kihat a környezetedre is, és nem egy barátodat el tudod veszíteni miatta...
15/F
valószínűleg ha kiöntheti a lelkét valakinek, és megértő az illető, akkor több mint valószínű hogy javul a kérdező állapota, és a depresszió elmúlik...
(gondolom egy fiú vagy egy lány van a dologban)
Én is ugyanezen gondokkal küzdök mint Te kérdező,csak én fiú vagyok..,én is nehezen nyilok meg másoknak,főleg ha idegenek és sokszor érzem magányosnak magam munkahelyen vagy társaságban is.Megjátszani meg nem nagyon szeretem magam,mert egyből lejön,hogy az nem én vagyok!Nekem egy kinzeiológus is kimutatta készülékkel hogy depressziós vagyok,bár ezt sokszor érzem sajnos én is,van mikor minden ok nélkül megmagyarázhatatlanul van rossz kedvem:(
Sz@r ügy..,de pszihológushoz én tuti nem megyek!!! 29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!