Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit tegyek depresszió ellen?

Mit tegyek depresszió ellen?

Figyelt kérdés
2010. máj. 28. 17:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Menj el orvoshoz.
2010. máj. 28. 17:17
 2/7 anonim ***** válasza:

Az orvos nem segít.... keress egy barátot/barátnőt aki mellett el tudod feledni a gondjaidat. ha ez nem jön össze szívesen beszélgetek veled msnen, csak ne legyél depressziós, mert az kihat a környezetedre is, és nem egy barátodat el tudod veszíteni miatta...

15/F

2010. máj. 28. 17:23
 3/7 anonim ***** válasza:
76%
Elkell menni egy szakemberhez!!!!Pszichiáterhez és pszichológushoz.Csak beszélgetéstől nem szűnik meg a depresszió!!!!!
2010. máj. 28. 17:31
 4/7 anonim ***** válasza:

valószínűleg ha kiöntheti a lelkét valakinek, és megértő az illető, akkor több mint valószínű hogy javul a kérdező állapota, és a depresszió elmúlik...

(gondolom egy fiú vagy egy lány van a dologban)

2010. máj. 28. 17:41
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem,egyáltalán nincs fiú,sem lány a dologban.Az az érdekes,hogy ha vannak körülöttem emberek,akkor is az vagyok,mert akkor is magányosnak érzem magam,szorongok.Mit mondjak ,nem nagyon szeretnék orvoshoz menni,elég nehezen nyílok meg. 26/L
2010. máj. 28. 18:26
 6/7 anonim ***** válasza:
csak egyet igérj meg: ne szedj semmilyen antidepresszánst! Nagyon sok a mellékhatásuk és az alap problémán nem segitenek.
2010. jún. 1. 01:13
 7/7 anonim ***** válasza:

Én is ugyanezen gondokkal küzdök mint Te kérdező,csak én fiú vagyok..,én is nehezen nyilok meg másoknak,főleg ha idegenek és sokszor érzem magányosnak magam munkahelyen vagy társaságban is.Megjátszani meg nem nagyon szeretem magam,mert egyből lejön,hogy az nem én vagyok!Nekem egy kinzeiológus is kimutatta készülékkel hogy depressziós vagyok,bár ezt sokszor érzem sajnos én is,van mikor minden ok nélkül megmagyarázhatatlanul van rossz kedvem:(

Sz@r ügy..,de pszihológushoz én tuti nem megyek!!! 29F

2010. jún. 24. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!