Fáj a mellkasom. Mitől lehet?
Nemrég ettem és most fáj a mellkasom.Csak úgy elkezd fájni,majd elmúlik,majd megint elkezd fájni.
Nem ez az első eset.Mindig megrágom az ételt rendesen és enni sem eszem olyan szemét dolgokat (pl.chips meg egyéb)
A torkomban is érzek valamit.Mintha valami lenne ott.
Eléggé idegesít és nem tudom,hogy miért van.Csak egy sima sajtos pizzából ettem pár szeletet.
Szerintetek mitől van ? Tudom,kis dolog,de eléggé zavaró.Mintha a levegő lenne beszorulva,de mégsem,mert ez jobban fáj és egészen felül van a szegcsontomnál,pont a mellem közt.Ha megnyomom,akkor egyből elkezd ott fájni.
16l
Nem eszel szemét dolgokat, mint a chips, de a pizza még belefér. :)
Amúgy egy röntgent megérne a dolog. Nekem gyerekkoromban volt hasonló panaszom és kimutattak valami rendellenességet a szívburokban. Nem csináltak semmit, aztán 1 hét után kontroll és a rendellenességnek nyoma veszett, ahogy a fájdalomnak is aznap reggel. Azóta néha-néha visszatér pár percre a beszorult levegő érzés, de elmúlik. Biztosan valami szívbajom van.
Nem tudom,de most már elmúlt.És igen a fincsi házi pizza még belefér :D
A refluxnak utána nézek.
Egyébként nem tudom,hogy lényeges-e,de a mellkasommal már egy ideje más gond is van.Általában akkor érzem,mikor az ágyban fekszem(háton).Kicsit nehezebb levegőt vennem és mintha egy kis könyv lenne rajta.Ez kb.1 hónapja van,egy megfázás közben kezdett ilyen lenni és azóta is érzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!