Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért fáj a lábam? Már egy...

Miért fáj a lábam? Már egy éve húzódik.

Figyelt kérdés
Már több, mint egy éve fáj az egyik lábam, általában csak hátul a combom, de van hogy egészen a fenekemtől a bokámig érzem. Egy megfázás után jött először elő, azóta gyakran fáj, bár nem állandóan, de ha pihentetem vagy meg vagyok fázva, akkor általában alig tudok ráállni. Voltam vele orvosnál, annyit mondott, hogy gyulladás miatt van és majd elmúlik, csakhogy ez egy évvel ezelőtt volt és azóta sem javult. Mitől lehet ez pontosan? És mit lehetne vele csinálni?
2010. máj. 27. 22:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát ha egyértelmű a kapcsolat a náthával, akkor lehet, hogy valami immunológiai eredetű ideggyulladás, amivel elég nehéz mit kezdeni. Ha nagyon fáj, akkor talán egy kis szteroidot lehetne rá adni, de szerintem beszélj egy neurológussal, majd ő tudni fogja.
2010. máj. 27. 22:56
 2/3 anonim válasza:
javaslom keress nevesebb egészségüggyel foglalatoskodó MLM cégekben bennlévő természetgyógyászokat, általában többet tudnak segíteni az orvosoknál mert nem vettek részt a módszeres elbutításon és vegyszerek helyett talán valami hasznosat is kapsz tőlük másrészt ha MLM-esek jók a kapcsolataik más kiváló emberekkel harmadrészt ha MLM-ben egy természetgyógyász "felfut" az valószínűleg kiváló ismerője szakmájának
2010. máj. 28. 03:02
 3/3 anonim ***** válasza:

MLM... :))))

Egyszer tudtomon kívül elvittek egy ilyen MLM ostobaságra, ahol azt hallgattam a "szakma kiváló képviselőitől", hogy a csapvíz 20 éven belül 100%-os eséllyel agyrákot okoz stb.

Az MLM-nek (Multilevel Marketing) már a nevéből is ordít, hogy rendkívüli módon a betegekért dolgozik - persze egy szó sem esett az anyagi haszonról ezen a meggyőző-összejövetelen sem - , ellentétben a szemét orvosokkal, akik 11 évig tanulnak, amíg szakvizsgát szereznek, hogy megértség többek közt pl. azt, hogy miért lehet valakinek ideggyulladása egy megfázás után és hogy ezzel mit lehet kezdeni. (Tudományosan bizonyított hatékonyságú módszerekkel.)

Remélem van annyi eszed, hogy elmész egy jó neurológushoz, de persze a Te döntésed, tőlem aztán lehet bohóckodni az MLM zseléshajú, kigyúrt kíváló szakembereivel is. Boss öltönyben.

2010. máj. 28. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!