Hülye voltam és kávéra ittam citromos teát, és eléggé gyorsan dobog a szívem, pedig már lefeküdtem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Kb 5kor ittam kávét, és 7körül teát. Lefekvés előtt meg nyugtató teát és vizet. De nagyon dobog a szívem, és kicsit pánikoltam, hogy mi lest. Mit csináljak, hogy lenyugodjak? Soha többé nem teszek ilyet2017. szept. 26. 21:49
1/5 anonim válasza:
Szerintem semmi gond nincsen csak te stresszelted be saját magad ezzel. Nyugodj meg mélylevegő igyál egy kis vizet és semmi baj nem lesz :)
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, remélem
2017. szept. 26. 21:53
3/5 anonim válasza:
Mi köze a kettőnek egymáshoz?
Én felváltva iszok kávét és teát.
Ismerősöm citromlével issza néha a kávét. :D
Kapcsold ki a telefonod és ne ilyeneken agyalj.
Jó éjt. :D
4/5 anonim válasza:
Citromélvel iszom a kávét a fejfájásomra. Élek, egészséges a szívem. Ne izgulj, csak a placebo...:D
5/5 anonim válasza:
Kávé okozhatja a panaszodat. Van aki érzékeny rá. Én nem merek inni, mert nekem is problémát okoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!