Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért fáj állandóan a fejem?

Miért fáj állandóan a fejem?

Figyelt kérdés
Az ok, hogy jönnek a zh-k meg vizsgák de már szinte 3 naponta rámjön. És ilyenkor semmit nem tudok csiálni ugy fáj. Néha szoktam hányni is tőle. Mi lehet ez?
2010. máj. 27. 19:23
 1/8 anonim ***** válasza:

barátnőm is szokott tőle néha hányni.

Igyál sok vizet, és keress egy olyan masszőrt aki a fejedet maszírozza, legalább is a barátnőm ezt tette

2010. máj. 27. 19:28
 2/8 anonim ***** válasza:

migrén ! ...dokihoz menj el

sok folyadék, próbálj menni sétálni vagy futni, még több folyadék...nekem segít, ha mézet eszem és sötétben lefekszem pihenni

és figyelj rá, hogyha fogamzásgátlót szedsz, akkor percre pontosan 24 óránként szedd

2010. máj. 27. 19:29
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát nemtudom hogy ettől lehet-e hányni, de egy embernek attól is fájhat a feje, hogy rossz a szeme, és rosszul lát. Nemtudom neked van-e hasonló problémád nővéremnek ezért fájt mindig a feje, de monnyuk Ő nem hányt.
2010. máj. 27. 21:24
 4/8 A kérdező kommentje:

hát igaz hogy nem tul jó a szemem,de nem hordok szemüveget. El kéne mennem? Erre nem is gondoltam.

Annyit még hogy elég sokat agyalok mindenen, meg sokszor vagyok feszült. Ez okozhatja?

2010. máj. 28. 09:37
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát szerintem feszültség is okozhatja. Ha úgyérzed rossz a szemed, mindenféleképpen menyj el egy szemdokihoz, és majd Ő megmondja mi kell neked ;) Hameg nem szeretnél szemüveges lenni, van kontaklencse is. Mondjuk ha kiderül, hogy mondjuk távolra nemlátsz és adnak neked egy másfeleset, vagy ketteset, akkor meg nemis kell mindig hordanod. Remélem tudtam segíteni :)
2010. máj. 28. 22:39
 6/8 A kérdező kommentje:
igen köszi :)
2010. máj. 29. 15:16
 7/8 anonim ***** válasza:

- Kevés vizet iszol.

- Sokat, és közelről olvasol

- Sokat bámulod a villogó monitort

- Dohányzol

- Só hiányod van

- Nem szellőztetsz

- Nem mozogsz eleget

- Túl sok cukrot eszel

Ezek közül bármelyik lehet..

2010. jún. 1. 20:44
 8/8 anonim ***** válasza:

- Kevés vizet iszol.

- Sokat, és közelről olvasol

- Sokat bámulod a villogó monitort

- Dohányzol

- Só hiányod van

- Nem szellőztetsz

- Nem mozogsz eleget

- Túl sok cukrot eszel

Na ez jó... Napi 2-3 liter folyadékot iszom, nem olvasok közelről és nem olvasok sötétedés után, napi max 2 órát gépezem (ezt is kb 12+10 perc formájában), 17 éves korom óta dohányzom, nincs só hiányom, rendszeresen és alaposan szellőztetek, napi min. 1 órát mozgok, nem eszem túl sok cukrosat...

A migrénemet ellenben 13 évesen diagnosztizálták..... :) Mutáns lennék?

2010. okt. 3. 00:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!