Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Még "soha" nem volt vérvételem...

Még "soha" nem volt vérvételem, ez baj?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok, szerintem legutóbb 2 éves koromban lehetett, mert akkor voltam kórházban, gondolom volt vérvételem is, de nem hiszem, hogy az beleszámít. :) Vagy, amíg semmi bajom, addig nem is kell?
2010. máj. 26. 20:05
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát nem árt ha az ellenőrzi de az emberek általában csak akkor mennek ha már kész a baj.Szerintem nagyon hasznos lehet ha bizonyos időközönként elmegy az ember hiszen akkor tudod van e valami szokatlan amit orvosolni kell.
2010. máj. 26. 20:10
 2/8 anonim ***** válasza:
nem árt ha ellenőrzöd*
2010. máj. 26. 20:11
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem azt hiszem 10-11 éves koromban lehetett most 20 vagyok.De gondolkozom én is nem e kellene elmenni mert gyakran vagyok rémesen fáradt ok nélkül is és vannak más tüneteim is amik aggasztanak.Sok minden kimutatható belőle.
2010. máj. 26. 20:12
 4/8 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy rettegek is tőle. Anyámékat meg évente küldi a házi orvos.
2010. máj. 26. 20:19
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem sem bejövős különösebben de nem nagy durranás...ne nézz oda amikor veszik :)
2010. máj. 26. 20:33
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem senki se szereti:) De fontos lenne. Mondjuk ha még fiatal vagy, akkor nem muszáj évente, de ha nagyon rég voltál, akkor érdemes lenne elmenned.

Idősebb korban meg aztán főleg nagyon fontos! (koleszterin, vércukor mérés pl). És a szűréseket se felejtsd el: tüdőszűrés, ha lány vagy akkor méhnyakrák és mellrákszűrés...

2010. máj. 26. 20:55
 7/8 anonim ***** válasza:
22 éves korodban nem kell. Ha nincs panaszod, igen csekély a valószínűsége, hogy beteg legyél.
2010. máj. 26. 22:29
 8/8 A kérdező kommentje:
Nőgyógyászhoz járok rendszeresen, azt még élvezem is komolyan, múltkor el is küldtek a fenébe, mert még nem járt le az egy év. :O Csak a tűűűű :S
2010. máj. 27. 00:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!