Teljesen kicsinál ez a fejfájás, mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 20 éves srác vagyok, két napja orgazmus után nagyon fájt a fejem, a pillanatában jelentkezett és egészen másnap reggelig tartott, amikor már vettem be rá gyógyszert és arra elmúlt. Ma ugyanez történt és annyira fájt, hogy elaludtam déluán holott sosem szoktam és most felkeltem és még jobban fáj és most is vettem be rá gyógyszert, remélem jobb lesz. Könyörgöm segítsetek rajtam, mit tegyek?? Azt olvastam mindenhol hogy nem súlyos ez, viszont valamit mégis tenni kéne ellene! Régebben is volt ez talán félévente, most viszont 3 napon belül kétszer! Lehet az oka az, hogy mostanság sokat stresszelek, vagy ilyesmi? Hogyan kezeljem? Előre is köszönöm!2017. szept. 8. 20:36
1/7 anonim válasza:
Ha orgazmus után volt akkor magas vérnyomás miatt lehet.
2/7 A kérdező kommentje:
és mit tegyek ellene? akkor nincs komoly baj? egyébként jobboldalt, tarkónál fáj igazán
2017. szept. 8. 20:40
3/7 anonim válasza:
Sok víz ivása nyers lédús gyümölcsök friss levegő segít . A só , szénsav , alkohol , zsíros dolgok sok pékáru kiszárít .
4/7 anonim válasza:
Érdemes lenne megméretni a vérnyomásodat első körben.
5/7 anonim válasza:
Szerintem is méregesd a vérnyomásod és a pulzusod is naponta többször. Igyál elég vizet! Stressz miatt igen lehet. Napközben pár alkalommal igyál citromfű teát.
7/7 anonim válasza:
Fáj a feje?
Golyót bele!
Nem lesz többé gondja vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!