Hogyan kell büfögni?
Evés után mindig puffadok, mert akármennyi gáz is megy a gyomromba, nem tudom felbüfögni. Ha szénsavasat iszok, akkor sem, és hát elég kellemetlen, hogy mindennek végig kell mennie rajtam, mire órák után végre alul távozik. Eddig életemben kb. 8-9-szer büfögtem teljesen spontán, véletlen (de az sem volt nagy), de magamtól nem tudok, hiába feszít, és csak szenvedek. Hogy csináljam?
24/F
Ezt elmagyarázni nagyon nehéz. Én is a puffadós fajta vagyok, de a böfögős is. Ha olyat eszem, akkor órákig kb. percenként kell böfögnöm - ami nemcsak kellemetlen, hanem rendkívül fárasztó is egy idő után.
Szerencsére ez megfelelő étrenddel elég jól elkerülhető.
Én azt érzem, hogy összegyűlik a levegő a gyomorszájamnál, majd egyszerre csak felengedem az egészet. Minél "mélyebbről" jön a böfögés, annál erőteljesebb, és annál hatékonyabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!