Csak én vagyok olyan szerencsétlen, hogy már másodjára fáztam me nyáron? Mit csináljak? Mitől lehet?
Egész nyàron köhögök.Hol jobb,hol rosszabb.
Vérnyomàscsökkentőt szedek,annak lehet köhögés a mellékhatàsa,de nem sikerül kideriteni,mert idén nyàrom màr màsodjàra vagyok nàthàs.
Szàllodàban dolgozom.A vendégek sokszor leviszik 18 20 fokra a légkondit és leizzadva a 40 -fokból elég veszélyes úgy bemenni! Ez ellen nem nagyon tudok védekezni.Lehet hogy ettől köhögök és vagyok többször nàthàs? Vagy a vernyomàscsökkentő gyengíti az immunrendszerem? Az tesz hajlamosabbà valahogy a megfàzàsra? Múltkor szedtem antibiotikumot.De mintha nem hatott volna tökéletesen.
Tudom,orvoshoz kéne menni.De mivel dolgozom,ez nem olyan egyszerű.Ràadàdsul épp hàziorvost cserélek,mert a jelenlegit sosem lehet bent talàlni.Addig is mit csinàljak? Nagyon rossz ez igy.
Menj el az ügyeletre.
Valószínűleg inkább a klíma az oka....
De én nem vagyok orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!