Az létezik, hogy a Fitzpatrick-féle bőrtípusskálán nem lehet behatárolni a bőröm típusát?
Figyelt kérdés
Elvileg a közép-európai és a mediterrán "között" lennék.2017. aug. 14. 00:54
2/4 anonim válasza:
Létezik. Az én bőröm a világos és a középbarna közé esik. Nehéz púdert és alapozót vennem, mert az egyik világos, a másik sötét.
3/4 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, a másik táblázat sem segített. Fekete a hajam és a szemem, a napon 10 perc alatt is képes vagyok barnulni, sosem égek le, ami mediterránra enged következtetni, viszont ők alapból barnák. Én nem igazán járok napra, így olyan sápadt vagyok, hogy sokan meg is kérdezik, beteg vagyok-e...
2017. aug. 14. 16:28
4/4 anonim válasza:
Na igen. Én is eléggé sápadt, fehér bőrű, kék szemű vagyok, mégis, nagyon nagyon nehezen barnulok egy keveset, és még sosem égtem le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!