Reggel 7 kor 0,25 ös xanax, délután 5-6 fele pár sör?
Hát persze. Semmi baj nem volt. De azért azt ugye tudod, hogy bármit követsz el a tested ellen, azért egyszer benyújtja a számlát? Lehet, hogy már rég nem is emlékszel, de ez a bosszúálló bestia nem felejt!
Az ilyen mellékhatások nem azonnal jelentkeznek, hanem később, esetleg olyan tünet formájában, amit nem is hozol összefüggésbe a tegnap estével.
Nem ijesztgetni akarlak, hiszen a fiatalság arra való, hogy próbálgassuk, feszegessük a határainkat, és begyűjtsük az érte járó pofonokat. Csak leírtam, hogyan műxik a tested.
Senki sem fogja tudni megmondani, hogy lesz-e valami tüneted, és ah igen, akkor milyen. Én csak arról meséltem neked, hogy nem jó a testünkkel kibabrálni, mert megjegyzi, és egyszer visszaüt.
Mondok egy durva példát. A negyvenes években DDT-vel porozták a krumplit a bogár ellen. Azért vonták ki a forgalomból, mert harminc év után kiderült, hogy a férfiak nemzőképességét erősen csökkenti. A polgár gyereke tehát megette a krumplis tésztát, és felnőtt korában baromira nem értette, miért nemzőképtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!