Pisilés végén, enyhe csipő, égő érzés, olyan mintha vizelés inger is lenne, mitől lehet?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre,ha sokat iszom,akkor nem érződik.2017. aug. 7. 09:29
1/3 anonim válasza:
Felfáztál. Igyál sokat, melegítsd a veséid, lábaid.
2/3 A kérdező kommentje:
Igen ,gondoltam rá,de nem emlékszem hogy fázhattam volna fel?Éjjel ment a ventillátor,nem voltam betakarózva,úgy lehet?Vagy a boltban ahol dolgozom,1 percre bementem a fagyazstóba.Arra is gondoltam hogy akkor?Köszi a választ!
2017. aug. 7. 09:43
3/3 anonim válasza:
Egy aprócska sérülés is elég ami a kórokozóknak jó táptalaj. A fázás, huzat ehhez alap. Ha véres is, mindképp menj orvoshoz és antibiotikum kell. Akkor már tuti gennyes is. Ne várd míg a hasad is annyira fáj majd,hogy menni sem tudsz. Akkor már mennek feljebb a kórokozók, ne várd meg azt sem,hogy hólyagban, vesékben legyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!