Heves szívdobogás, fáradtság, remegés?
Tegnap este fáradt voltam de mégsem tudtam elaludni csak nagyon soká (ráfogtam a melegre), ma reggel pedig lehetetlenség volt kikelnem az ágyból, szó szerint. Most is mintha nyomná valami a fejem (tompán fáj is), fáradt vagyok és álmos, pedig több mint 8 órát aludtam.
Pár napja hevesen ver a szívem és fáradtabb vagyok mint kellene, de idáig azt hittem csak a meleg miatt van. Viszont most társult hozzá ez a brutális fáradtság is, tegnap szurkáló érzés a szívemben, fejfájás, és elég intenzív remegés. A jövőhetem nagyon stresszes lesz, félek is tőlr, de volt már sokkal stresszesebb időszakom is és még sosem jelentkeztek ilyen tünetek...
A meleget nagyon rosszul bírom kiskorom óta, okozhatja az is? Menjek el vele orvoshoz? Ha igen, akkor hova? Háziorvos nem rendel:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!