Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi állhat a rosszullétek...

Mi állhat a rosszullétek hátterében?

Figyelt kérdés

Nem tudok róla hogy valami betegségem lenne DE!

Most voltam kilencedikes, ez az évem nem is volt olyan túlterhelt, azt leszámítva hogy heti egyszer zongoratanárhoz jártam. Szokásosan 4 óra körül indultam el a suliból és siettem a buszhoz, mert mennem kellett zongoratanárhoz. Már a buszon nagyon furcsán éreztem magam:hirtelen nem tudtam, hogy merre megy a busz, hol vagyok pontosan. A helyzet akkor vált súlyosabbá, amikor megérkeztem a tanárhoz. Kb.5 perce voltam nála amikor émelyegtem, hányingerem volt és úgy éreztem, mindjárt elájulok. Szóltam is a tanáromnak, hogy nem vagyok jól, elmondtam neki,hogy mi a bajom, mondta hogy oké, pihenjek egy kicsit és ha jobban vagxok majd folytatjuk. Elelt kb.5 perc valamivel jobban voltam és folytattuk. Később sírva mentem ki,mert megijedtem, nem tudtam hogy ki lehet a bajom. Másnapra semmi bajom nem lett, ráfogtam a dolgot a fáradtságra. Nem olyan rég, június körül megint rámtört egy ilyen rosszullét az éjszaka közepén, úgy éreztem magam, mintha bepánikoltam volna. Felemeltem a kezeimet, hogy teszteljem nem történt e komoly baj, de úgy éreztem mintha nem a saját karom lenne, és apró szúrásokat is éreztem benne, de nem zsibbadt. Aznap este nem mertem elaludni, mert féltem, hogy reggel nem kelek fel. Most egy fél órája volt hasonló érzésem. Épp olvastam, amikor emlékképek ugrottak be, mintha megálmodtam volna őket, aztán jött a szokásos émelygés és a kezemmel is ez a dolog+remegtem és hallottam, hogy nagxon gyorsan ver a szivem. A kérdésem hogy mi állhat a dolog hátterében? Pánikbetegség vagy valami komolyabb?

2017. aug. 4. 14:05
 1/1 anonim ***** válasza:
Szüleidnek nem beszéltél róla? Én azt gondolom, ki vagy fáradva mentálisan, sok a teher rajtad. A pánik sajnos ha jön, elkísér egy darabig. Túlhajszolt világban élünk ezt te is látod. Abban bízhatsz, hogy a Teremtő gondoskodik egy csodálatos jövőről ahol nem lesz betegség.
2017. aug. 4. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!