Hogy szokjak hozzá hogy innom kell?
Figyelt kérdés
Szeretnék hozzászokni, mert van hogy egy kortyot sem iszom egész nap. Persze a cukros teák löttyök fogynak, dea víz nem. Mit tegyek?2017. aug. 2. 01:05
1/5 anonim válasza:
Ezzel egy cipőben járunk!
Én úgy csinálom, hogy teszek magam mellé vizet vagy limonádét egy fél literes üvegben, és mivel ott van mindig mellettem, ezért eszembe jut, hogy igyak.
Általában több palackkal a hűtőbe is teszek otthon, hogy mindig legyen hideg az innivaló, mert azt például hamarabb megiszom, mintha kicsit langyosabb lenne. Ha a mellettem lévő elfogy, vagy csak már felmelegedett, akkor egy hűtöttet kiveszek. (A langyosat meg be a hűtőbe persze.)
Illetve mivel szeretem a levest, így azt próbálok minél sűrűbben enni, mert az is folyadék. Valamint ilyenkor valami gyümölcs is van mindig kéznél.
De ezek ellenére is van olyan, hogy 1 pohárnál nem iszok többet sajnos.... De ha mindig mellettem van, akkor többször jut eszembe inni.
2/5 anonim válasza:
Időseknél gyakori, de fiatalok közt is van, hogy valaki egyszerűen nem érzi a szomjúságot. Mese nincs, akkor is inni kell. Ahogy az 1. leírta, porciózz ki magadnak vizet, tedd a kezed ügyébe, és időnként húzd meg a palackot kötelező jelleggel.
3/5 A kérdező kommentje:
Én most arra gondoltam hogy időzítőt állítok be bizonyos időközökre és amikor jelez kötelezően iszok, mert ha mellettem van az nem segít. Így hozzá fog szokni a szervezetem és utána érezni fogok szomjúsagot ha nem iszok?
2017. aug. 2. 14:44
4/5 A kérdező kommentje:
Ja és köszi a válaszokat ment a zöld kéz :)
2017. aug. 2. 14:44
5/5 anonim válasza:
Vannak erre tök jó appok a telefonra. Beállítod h menynit akarsz inni mennyi idő alatt és jelez neked bizonyos időközönként. Amúgy hozzá fogsz szokni, rutin lesz. De amúgy ihatsz citromos vizet is az ilyen időben kifejezetten hűsít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!