Félelem a vérnyomásméréstől, normális ez?
mondtam.. de ő ilyen gyakornok orvos volt csak aki ezt csinálta. és elhinni se akarta :)
pedig nem hallucinálok itthon, és a vérnyomásmérő is jó, mivel a családtagoknak jól mutatta
Igen normális.
Engem az üzemorvosok rendszeresen buktatnak meg, mennek a nagy cirkuszok állandóan.
* kezdjük ott, hogy itthon meg viszonylagos nyugalomban 120-130 a vérnyomásom. Mikor orvoshoz kerülök 190 meg 200. Előx írtak fel vérnyomáscsökkentőt ami nagyon lehúzott, álmos, fáradt voltam tőle. Elhagytam, munkahelyen mérettem többxör is munka közben, 110-nél nem volt magasabb.
Egy másik munkahelyen szintén megbuktam az orvosi alkalmasságin magas vérnyomással.xd Kaptam egy olyan csökkentőt ami egy lónak is sok lenne. Felraktak rám egy 24 órás vérnyomásmérőt had stresszeljek még jobban, persze 0-24 ben magas vérnyomásokat mért.
Itthon van, hogy egy hétig sem veszem be a vérnyomáscsökkentőt, 10 kávét is megiszok, mégis normális a vérnyomásom.
Mozgásszegény életmódot élek, és cigizek mint a gyárkémény !
A háziorvosom rám is rám akarja erőszakolni a vérnyomáscsökkentő tablettáit. Mikor nála vagyok, mindig azt mondja, hogy hát, ez egy kicsit magas! Szoktam neki mondani, hogy cserélje ki a vérnyomásmérőjét. Egyszer meg is tette, kicserélte. Mondtam neki látja az én vérnyomásomhoz cájgert lehet igazítani. De múltkor ismét a feketével mért, ismét magasat. Gondolom azért cserélte vissza, mert úgy kevesebb betege lett.
Örömmel olvasom, hogy más orvosoknál is van ilyen! Talán majd valaki felfigyel rájuk, és megszüntetik az effajta lehúzáson alapuló orvosi kezeléseket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!