Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Fehérítő fogkrém ( Aquafresh,...

Fehérítő fogkrém ( Aquafresh, whitening complate care) árthat a fogínyemnek, illetve érzékenyebbé teheti?

Figyelt kérdés

Eddig nem ilyet használtam, hanem Blendamed-et. (Nem volt túl erős, asszem olcsóbb is volt)

Szerettem volna jobb minőségű fogkrémet venni, így Aquafresht vettem.

Nem hiszem, hogy túl erősen mostam volna fogat... a régi szokásom az volt, hogy a blendamedből ugye sokat nyomtam ki, vagyis kb. az egész fogkefe felére.

Az Aquafreshre rá van írva, hogy csak borsónyi mennyiséget használjak...

Én moshatok rosszul fogat? Vagy túl sokat használhatok?

Mert úgy vettem észre, hogy érzékenyebb lett a fogínyem.. mármint alapból kicsit vissza van húzódva a fogínyem a felső fogsorom 4-5-énél, bal oldalt főleg.

Próbálok rá ügyelni.

Lehet erősebb a fogkrém.. vagyis árthat a fogínynek ez a fajta fogkrém? (a blendamed-es olcsóbb volt, meg nem fehérítő fogkrém volt, csak sima.. ilyen zöld színű.)

2017. júl. 24. 00:40
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. Körkörös mozdulatokkal moss fogat, fogselymezz hetente. Ha felhúzódott az íny, azt is tisztítsd meg alaposan, és vissza kell húzódnia.
2017. júl. 24. 00:48
 2/2 anonim ***** válasza:
Fluormentes fogkrémet használj!
2017. júl. 24. 07:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!