1-2 évig szedtem 1mg-os frontint esténként, aztán pár hónapja elkezdtem csökkenteni van, hogy csak 0,25 öt veszek már be. Lehet, hogy ettől vagyok mostanába napközbe aluszékony és fáradt?
Figyelt kérdés
2017. júl. 19. 00:45
1/2 anonim válasza:
A szervezeted hozzászokott, tehát függő vagy. Elképzelhető, hogy a megvonás az oka.
2/2 anonim válasza:
Bizony ez hozzászokás. A Frontin hatóanyaga az alprazolam pszichotróf hatású és fokozatosan kell róla szervezetet leszoktatni. Ámbár pont a hatóanyag vált ki aluszékonyságot hisz ez egy viszonylag erős nyugtató és többek közt ez a mellékhatása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!