Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ugye nem lehetek gégerákos?...

Ugye nem lehetek gégerákos? Mi lehet ez? (Lent)

Figyelt kérdés

Már vagy éve ez a panaszom igen tudom;hogy orvoshoz kellett volna mennem vele, de amikor jött az iskola akkor nem figyeltem fel rá és egyik mostani panaszom se tűnt fel.

Na tehát néha fáj egy két erem (vagy nem is tudom mim) a nyakam táján. Olyan érzés mintha nem tudnék rendesen nyelni. De gombóc érzés nincs is. Csak nagyobb eőfeszítést kell tennem a nyelés érdekében. Gyakran jön fel a torkomból smlájm. Általában az egyik orrom is be van dugulva. Félek, hogy valami komoly lehet. Orvoshoz majd elmegyek,de általában csak 1-2 hónap múlva kapok időpontot pl fül-orr-gégére. De nagyon félek. Életemben nem dohányoztam még. Ja és még tudni kell, hogy ez az érzés egy torokfájós betegségem után alakult ki. Ugye nem komoly???

14/L

2017. júl. 13. 17:10
 1/9 anonim ***** válasza:
Sajnálom hogy sokat kell várnod, de ezt innen senki sem tudja majd megmondani neked.
2017. júl. 13. 17:12
 2/9 A kérdező kommentje:
Tudom, de tünetek alapján csak tud valaki valamit.
2017. júl. 13. 17:22
 3/9 anonim ***** válasza:
Ami vagy bejön nálad is, vagy tök feleslegesen felidegesíted magad. Miért gondolsz ennyi alapján rákra?
2017. júl. 13. 17:26
 4/9 anonim ***** válasza:

Kikerestem neked a gégerák tüneteit- bár ezek jóval enyhébb betegségre is utalhatnak. Ha rám hallgatsz, ne akard magad diagnosztizálni- én sokszor csináltam ezt, és kivétel nélkül feleslegesen hajszoltam magamat szorongásba, sőt egyszer pánikrohamba.

[link]

2017. júl. 13. 17:30
 5/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a megnyugtató válaszokat. Igen, én is voltam már úgy tavaly,hogy folyton nézegettem a tüneteket azért írtam csak simán ide le és nem is kutakodtam.
2017. júl. 13. 18:38
 6/9 anonim ***** válasza:
Arcüreg gyulladás. Sajnos erre az orvosok ritkán gondolnak, mikor megvizsgálnak egy beteget. Nekem 40 év szenvedés után, egy agyi MR vizsgálat alkalmával állapították meg. "Ne bízz az orvosokban!"
2017. júl. 13. 19:05
 7/9 anonim ***** válasza:
Ennyi idősen sokkal valószínűbb, hogy fül-, arcüreg-, mandula- vagy ilyesmi gyulladásod van. Fül-orr-gégészetre nem muszáj időpontot kérni(legalábbis itt Érden), ha bemész a rendelés elején, akkor sorra is kerülsz a végén, pár óra múlva. De a háziorvosnak is el lehet mondani a problémát, ír valami antibiotikumot, lehet, hogy az is elég.
2017. júl. 13. 20:13
 8/9 A kérdező kommentje:
Igen, itt is kell időpont csak tavaly anyának is csak egy 2 hónap múlva adtak. Most fogunk majd kérni. És tényleg köszi a válaszokat. Mondjuk arcüreg gyulladásra nem gondoltam.
2017. júl. 13. 22:51
 9/9 A kérdező kommentje:

6.válaszoló.

40 év????? Hát ezek nem normálisak.

2017. júl. 13. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!