Fáradékonyság? Talán vitaminhiány, vagy mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
21 éves nő vagyok, a napokban nagyon fáradékony vagyok, szinte egész nap aludni tudnék.. Sok tanulni valóm van, de nem tudok 30 percnél többet tanulni egyhuzamban ,mert annyira fáradt vagyok, hogy 30 perc után már szinte csukódik le a szemem... Nehezen bírom ezt a meleget, lehet, hogy ez is közrejátszik ,de normálisan fogyasztok folyadékot és eszek is rendesen..
Mit csináljak ,hogy ne legyek ilyen fáradékony?
2017. júl. 12. 13:42
2/2 anonim válasza:
Nem fáradékonyság, hanem kialvatlanság. Aludd ki magad! Napokon keresztül mindig feküdj le legkésőbb este 10-kor úgy, hogy előtte 1-2 órával már nem használsz semmiféle képernyős kütyüt (mobil, tablet, tévé, stb.), és figyeld meg, hogy egész más színben fogod látni az életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!