Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miert vagyok allandoan kimerult?

Miert vagyok allandoan kimerult?

Figyelt kérdés
Az elmult egy hetben nem igazan tudtam aludni ejjelente, nappal aludtam 4-5 orakat, majd pedig szokasosan ejszakazas. Most kavet iszom, hogy legalabb este hatig ebren maradjak, mert akkor tudnek aludni ejszaka, ha minden jol megy. Regota vannak ilyen periodusaim, es mostanaban meg talan az is kozrejatszik, hogy nem tudok enni. Szuzteat iszom, ami elveszi az etvagyamat, semmifele etelt nem kivanok, csak kekszet eszem, es persze rengeteg folyadek. Felek, hogy valami bajom van, es gyanitom, hogy valoszinuleg mentalis. Szerintetek mitol lehet a koros etvagytalansag es almatlansag?
2010. máj. 20. 13:02
 1/1 anonim ***** válasza:
Én nyomelem- és vitaminhiányra tippelek. Ahogy leírtad, kekszen kívül szinte semmi mást nem eszel, ez pedig egyértelműen hiánybetegségekhez vezet, aminek az első és legfontosabb tünete a kóros fáradékonyság, ugyanakkor álmatlanság, az ezzel társuló rossz közérzet, hangulat. Változtass sürgősen az étkezéseden: fogd vissza a kávéfogyasztást, helyette igyál sok vizet, egyél sok gyümölcsöt, zöldséget, friss salátát, hozzá húst, halat, tejterméket, szénhidrátot. Néhány nap múlva érezni fogod a pozitív változást.
2010. máj. 20. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!