Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Pajzsmirigy problémám lehet?

Pajzsmirigy problémám lehet?

Figyelt kérdés
Kb. 6-10 hónapja össze-vissza menstruálok, elkezdtem hízni (pedig ugyanannyit eszek, mint előtte), az államnál elkezdtem szőrösödni. Tudom,hogy biztosat az orvos mondhat és el is fogok hozzá menni. Esetleg voltak valakinek hasonló tünetei és mi volt a baja, milyen volt a gyógyulás stb.
2010. máj. 20. 11:38
 1/2 anonim ***** válasza:
No, nekem is van ( a hízást kivéve). Lehet PCO szindróma. Nőgyógyászati hormont nézess. a pajzsmirigy hormonokat is megnézetheted, de nálam azok pl. teljesen normálisak. Menj el nőgyógyászhoz és mondd meg neki,hogy mik a tüneteid és nézzétek meg a hormonokat.
2010. máj. 20. 11:47
 2/2 anonim ***** válasza:
én mondjuk lány vagyok és nekem is úgymondd szőrös az arcom, nem úgy értem hogy nagy fekete vastag szőrök hanem pici fehérek az államon arcomon meg az orrom alatt és több osztálytársamnak is :) de szintem doki! de ne ess abba a helyzetbe h leborotválod magad mert arcom tilos :) max epi.
2010. máj. 20. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!