Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Textil zsebkendőket használ...

Textil zsebkendőket használ még valaki?

Figyelt kérdés

Gyermekkoromban természetes volt a textil zsebkendő használata. Ma már viszont ilyent nem látok.

Amikor nagyon náthás vagyok, még mindig használom.

Sajnos a papír zsebkendők ilyenkor alkalmatlanok az orr törlésére, túl kicsik, csúsznak, és hát nem szeretném leírni a részleteket...

Tudom, a textil zsebkendő is gusztustalan, de legalább egy hatékony megoldás.

Rajtam kívül használja még valaki. Esetleg titokban, otthon?

2017. jún. 26. 12:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Csak azt használok.

A papírzsepi kidörzsöli az orrot fél nap alatt, így már a takony mellett (vagy ha az kivételesen nem folyik 10 percig, akkor helyett) 24 órában emlékeztet rá az orrom bőre, hogy taknyos vagyok, ami végképp nem hiányzik. És persze sz.rabb napokon nincs kedvem 3 csomag pzs-vel mászkálni, hogy minden orrfújás után repíthessem.

2017. jún. 26. 21:55
 12/12 A kérdező kommentje:

Most megnyugodtam, hogy más is használja...

Azt viszont nem értem, hogy soha nem látom, hogy valaki a textil zsebkendőbe fújja az orrát. A munkahelyemen, az utcán, stb. mindig csak azt látom, hogy papír zsebkendőt használnak.

Tudom, hogy gusztustalannak számít, de praktikus.

A mosással nincs semmilyen gondom. Felveszem a gumi kesztyűt, azt, amelyiket a takarításhoz használom, berakom a zsebkendőket a mosógépbe, bekapcsolom a 30 perces programot.

Ezután pedig kimosom egy 1 órás programon, 60 fokon. Tökéletesen tiszták lesznek!

2017. jún. 27. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!