Rendszeres hasmenés, "bélkluttyogás" mitől lehet? 2 hetente pár nap, úgy Édesapám miatt aggódom,58 éves. Ugye semmi komoly? Mi okozhatja?

Orvoshoz elmenni eszedbe se jutott?
Nem aggódni kell és össze vissza találgatni hanem elmenni és megnézetni hogy mindn rendben van e az emésztésével

szerintem is orvos lenne a legjobb...akár több orvos véleménye...
google-ba is ha pl. beírod h időskor hasmenés stb., hátha kidob vmit, de biztos az az orvos...
jobbulást:)
Sok mindentől függ.Van-e valami más tünete ezek mellett vagy éppen a hasmenéses időszakban?Egyébként normál a széklete vagy székrekedés is előfordul?
Mindenképpen orvoshoz kell menni,kizárni a "komoly" dolgokat.Ha meg csak "kluttyog" meg lehet nyugodni.
De lássa orvos!
Nem eszik rendszertelenül? Vagy összevissza mindent mindennel? Ha sokféle ételt kever az ember Gázosodnak a belek-Kluttyoghat:S Sok élesztős tésztaféle,kenyér?
De ilyen dolgokat szerintem háziorvos is körül tud járni.

Második vagyok.
Sajnálom,hogy így esett,de örülök,hogy túl van a műtéten.Jobbulást kívánok neki!A vastagbélráknál (mind közül)a legnagyobb az esély a teljes gyógyulásra,ezt tartsátok szem előtt.
(köszi,hogy visszajeleztél)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!