Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » SOS! Miért érzek fájdalmat a...

SOS! Miért érzek fájdalmat a nyelőcsövemben, a torkom tövében, amikor lehajolok?

Figyelt kérdés
Nem is tudom, hol fáj. De ha lehajolok, akkor erős nyilaló szúró érzést érzek a torkom tövében, ami elmúlik, ha felegyenesedek. Mi lehet ez? Nagyon parázok. Köszönöm! 20L
2017. máj. 31. 18:41
 1/5 anonim válasza:
Szia valószínűleg a gyomrod miatt van. Vagy reflux betegség vagy sav túl tengéses van. De minden képen ki kell vizsgáltatni magad. Ha evés után érzed akkor mindenképpen a gyomroddal lesz a gond. nekem 2 hónapja voltak mindenféle panaszaim hátfájás mellkas fájdalom, szapora szívverés, tehát minden rossz. hiába vizsgáltak nem találtak semmit. Azt mondták valószínűleg Reflux. Semmilyen gyógyszer nem használt. Szerencsémre egy ismerősöm által meg találtam az LR-t és kipróbáltam a pro balansot, probiotikumot, és iszom az aole vera gélt. Azóta bármit megehetek semmi gondom, nem fáj semmim. A gond ott kezdődik, hogy el van a szervezetünk az ételektől, a stressztől savasodva ez sok betegség okozója. Olvass utána a netten ezeknek a termékeknek és ha kipróbálnád ha úgy érzed szeretnél jót tenni a szervezetednek és ezáltal magadnak írj.
2017. jún. 1. 06:30
 2/5 anonim ***** válasza:

Refluxtól is lehet! Hol érzed a torkodnál vagy lejjebb a gégédnél?Megvannak a manduláid?A torkod milyen,látni kéne.

Nálam is előfordul ilyen szúró érzés,de nekem van egy krónikus garatgyulladásom is.A torkom mindig piros,érzékeny.

2017. jún. 1. 10:26
 3/5 A kérdező kommentje:
Inkább bal oldalon érzem, általában a fülembe is belenyillal, viszont a torkom fáj egy pár napja.
2017. jún. 1. 15:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Mutass képet a torkodról,látatlanban nem tudom.
2017. jún. 1. 16:32
 5/5 A kérdező kommentje:
Sajnos úgysem tudom tökéletesen lefényképezni. A torokfájás is hol előjön, hol elmúlik félnaponta.
2017. jún. 1. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!