Az utóbbi hetekben elég durván kezdtem el szédülni, teljesen normális vérnyomás mellett is kóvályog a fejem, mitől lehet?
Millió félé tünet, ezzel fül-orr gégészetre is érdemes lehet elmenni. Fülnek is köszönhető a szédülés, és ha mellé fülzúgás is társul, szerintem adott, hogy az ember elmenjen.
Ha ezt sikerült kizárni jöhet a többi vizsgálat amire a háziorvos utal be, ha nem múlnak a tünetek, illetve hozzá jön más is.
Egy biztos, nem jó ezzel együtt élni tapasztalat. Én is sokfelé megyek, a várólisták hosszúk, szóval érdemes időben nekikezdeni.
úhhh nálam is Menier az esélyes, én fel sem tudtam ülni az ágyban..hát olvasgass utána még nem tudják...tény, én is bepánikoltam és ügyeletet kellett hívni:)..de elájulni nem fox ez tutibiztos. Voltam pánikbeteg is, tudom..:D
Hidd el. Ne foglalkozz vele csak rosszabb lesz úgyis.
És ne pánikolj tudom könnyű mondani, olyankor egy zacskóban a kilélegzett levegő visszaszívása hasznos ugyanis az oxigént dúsítod fel a szapora pánikos légzéssel....ez visszahúzza kicsit...nekem tíz éve nincs pánikom, gyakorlás kérdése! Napi szinten volt:((
Jobbulást kívánok, ritkán veszi elő ez az embert évek telnek el nálam is!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!