Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Várjak türelemmel, mást nem...

Várjak türelemmel, mást nem érdemes tenni?

Figyelt kérdés

Hát nekem összejött most minden... Hányinger érzet, szédülés, fejfájás, fáradtság, végtag gyengeség.

Azt most kiderült epeköves vagyok, ez elvileg összefügghet a rettentő fáradtsággal a háziorvosom szerint.

Mri-re kaptam már beutalót, május 27 neurológussal konzultáltam. Kaptam ekg-ra is időpontot, mert néha olyan mintha kihagyna egy szívverés és duplát verne, kisírtam egy ilyen időpontot is...

Napokba konzultálok egy sebésszel, hogy mikor tudnának megműteni, aztán várom az mri-t tűkön ülve, meg majd az ekg-t...

Szerintetek most maradjak a seggemen ne zaklassam a háziorvost? Ritka szarul vagyok, de már úgy látom nem nagyon érdekli nem akar elküldeni máshova, hányinger érzet szédülés végtagfájdalom.

Gondolom mri-vel köti össze hogy majd ott kiderül. Hát végülis igaz, lehet az végtagfájdalmat is okoz ha ott baj lenne

2017. máj. 15. 18:20
 1/1 anonim ***** válasza:
Mindent jól csináltál! Az a legjobb, ha vársz. A háziorvos is max egy fájdalomcsillapítót, vagy egy nyugtatót tud adni. Ő is a meglévő leleted után lesz okosabb.
2017. máj. 15. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!