Várjak türelemmel, mást nem érdemes tenni?
Hát nekem összejött most minden... Hányinger érzet, szédülés, fejfájás, fáradtság, végtag gyengeség.
Azt most kiderült epeköves vagyok, ez elvileg összefügghet a rettentő fáradtsággal a háziorvosom szerint.
Mri-re kaptam már beutalót, május 27 neurológussal konzultáltam. Kaptam ekg-ra is időpontot, mert néha olyan mintha kihagyna egy szívverés és duplát verne, kisírtam egy ilyen időpontot is...
Napokba konzultálok egy sebésszel, hogy mikor tudnának megműteni, aztán várom az mri-t tűkön ülve, meg majd az ekg-t...
Szerintetek most maradjak a seggemen ne zaklassam a háziorvost? Ritka szarul vagyok, de már úgy látom nem nagyon érdekli nem akar elküldeni máshova, hányinger érzet szédülés végtagfájdalom.
Gondolom mri-vel köti össze hogy majd ott kiderül. Hát végülis igaz, lehet az végtagfájdalmat is okoz ha ott baj lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!