Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi lehet ez így az éjszaka...

Mi lehet ez így az éjszaka közepén?

Figyelt kérdés
Fél egykor aludtam el. Most arra ébredtem, hogy görcsöl a hasam úgy hasmenősen és morog is. Elmentem a wcre, előbb lágy majd teljesen híg cucc jött. Közben iszonyatos hányinger is elkapott. Péntek óta nem voltam sehol, nem hiszem, hogy bármit is elkaptam volna. Nem ettem sokat. Reggelire vajas zsemlét, ebéd rizses hús volt, vacsora pedig melegszendvics. És bolti citromos teát szoktam inni de mindig azt iszom. Akkor mégis mitől lehet most ez?! Elég rossz úgy az éjszaka közepén és fáj is.
2017. máj. 4. 02:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Mi volt a melegszendvicsen, sajt ? Lehet romlott volt, vagy előjött a laktózérzékenység nálad is.
2017. máj. 4. 03:11
 2/4 A kérdező kommentje:
Minimális mennyiségű sajt volt rajta és majonéz a tetején. Máskor se szokott bajom lenni tőle. Általában akkor sem ha megiszok egy bögre tejet. De van, hogy meghajt, ez változó. Még az jutott eszembe, hogy dél körül ettem vagy 2 szelet túrós sütit ami vasárnap készült de hűtőben volt tárolva. Talán az?! Nem éreztem rajta, hogy romlott lett volna. Azóta egyébként voltam még egyszer... Vettem be egy imodiumot.
2017. máj. 4. 03:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehet vírusfertőzés is.
2017. máj. 4. 10:51
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi lehetett... Reggel amikor felébredtem még voltam egyszer, aztán napközben még egyszer vagy kétszer, vettem be még egy Imodiumot és egész nap hangokat adott ki a hasam de elmúlt.
2017. máj. 7. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!