S. O. S.! Mitől lehet véres a köpésem?
Figyelt kérdés
Nagyon enyhén vagyok csak megfázva, szinte alig észrevehető. Tegnap fogmosásnál vettem észre, hogy öblítés előtt tiszta vért köpök szinte. Alaposan megnéztem a fogínyemet, sehol nem vérzett, meg éreztem is, hogy a vér a torkomból jön fel. Ami még jobban megijeszt, hogy nem is csak barnás, vagy félig volt olyan, hanem egy az egyben tiszta vér, ráadásul nem is kevés. Tüsszentettem két erőset a délután folyamán, nagyon remélem, csak attól sérülhetett meg valami ott bent. Sosem volt még ilyen, nem tudom, mihez kezdjek.2017. ápr. 26. 00:57
1/7 anonim válasza:
Mikor voltál tüdőszűrőn utoljára, hány éves vagy ?
2/7 anonim válasza:
* Menj el házidhoz és kérd nézze meg a torkodat, meg hallgatózzon. Ha szükséges fog adni beutalót orr fül gégészetre és MRTG-re is a tüdőgondozóba + köpetleoltásra.
3/7 A kérdező kommentje:
Tavaly februárban voltam tüdőszűrésen. 25 éves vagyok. Azt hiszem, ma mindenképp meglátogatom a dokit!
2017. ápr. 26. 01:34
4/7 anonim válasza:
Én is jártam így pár éve, a semmiből jött, pár napig tartott. Kivizsgálások során a legjobb orvosi tipp az volt, hogy elpattanhatott egy ér a mandulámon. Azóta sem találkoztam újra a jelenséggel. De azért tényleg nem árt orvosi véleményt kérni a dologról. Jobbulást :)
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Uh, de durva lehetett neked is... Mondjuk, nekem nincsenek már meg a manduláim.
2017. ápr. 26. 02:15
6/7 anonim válasza:
Az bizony ínyvérzés. Nekem is volt már. És ha nem is látod attól még lehetett az. Nem tudod minden fogadat megnézni magadtól. Patikába vegyél gyógyfogkefét és meridol ínyvérzés elleni fogkrémet használj.
7/7 anonim válasza:
A tüdőből és a torokból sem fog vér távozni így, meg amúgy is az súlyos betegségekre utal és nem egyik napról a másikra jön, mellesleg erős köhögés is kell hozzá. A mandulád nem fog úgy vérezni és ér sem fog elpattani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!