Mi segíthet az elalvásban?
Elalvás előtt egy forró fürdő, gyertyákkal, illóolajokkal. Ezalatt teljesen ki kell üríteni a fejed, mikor kiszállsz ne gondolj már másra, csak arra, hogy ma már csak és kizárólag aludni fogsz.
Ha az ágyban fekve még mindig nem jön az álom, akkor figyeld a légzésedet. Próbálj egyenletesen lélegezni, lassan beszívni a levegőt, majd lassan kifújni. Én ettől általában elég hamar elalszom :)
Citromfűteát próbáld ki. Herbária pl.
Ágyban ne olvass, ne tévézz! Csak akkor feküdj le, ha aludni mész! Némi lelkigyakorlatot is tarthatnál...amiben hiszel. És használj meleg takarót, gyapjút ha lehet.
A fűtést pedig éjszakára vedd le. Levegőztetés!
Én például csukott ablaknál nem tudok jól aludni.
Este ne edd tele magad...FONTOS!
A meleg mézes tej is jó. Jó alvást...:)
Nem tudom, hány éves vagy,de ha 18-on felüli... Nos a jó szex utáni kimerültség jótékony hatással van az alvászavarra.... :)
UI: tejet és tejterméket valójában a délelőtti órákban kéne fogyasztani,mert akkor tudja a szervezet a legjobban hasznosítani a benne lévő tápanyagokat, azonkívül (figyeld meg) ha este utoljára tejet iszol, másnap nagyon kellemetlen szájszaggal és szájízzel ébredsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!