Fontos! Hogyan legyek beteg meg ma, esetleg holnap reggelre?
Tele van a szám herpesszel anya nem értené meg hogy így nem szeretnek holnap menni es muszáj valamit kitalálnom, amuykam reggel 5 előtt megy dolgozni addigra kene valami
Ja es Légyszi ne írjatok olyat hogy mar most beteg vagyok. Szerintem nektek is volt mar ilyen vagy hasonló. Kérlek csak normális válaszokat írjatok.
Hasmenést, hasfájást bármikor be lehet kamuzni, mert a kutya nem ellenőrzi le. Még 1-2 hányást is be lehet kamuzni, ha nem olyan anyukád van aki áll fölötted a wc-n is, tehát ha bemész öklendezni és kihallatszik, az már valami.
Nem támogatom a lógást, de szerintem ez egy érthető indok.
Nem vagyok logos, nem is szeretek hiányozni mert utálok pótolni meg lemaradni egy ket tantargybol
Hasmenest kb mivel tudok csinálni? Azért hogy legyen egy kis látszat is :D
Semmivel. Ha a hasmenésnek látszatja van az már igénytelenség. Csak legyél bágyadt, elesett, kedvetlen. Lógj ki wc-re 15-20 percenként. Pillanatok alatt fel fog tűnni, hogy "baj van", és akkor mondod, hogy hányingered van és megy a hasad, ennyi.
Reggel 5-ig azért tartsd a látszatot. A legtöbb ilyen
hasmenéses vírus amúgy is 1-2 nap alatt lemegy, szóval az se feltűnő, ha másnapra már kezdesz jobban lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!