Memolife Max vagy Pharmaton Vital? Esetleg valami más?
Figyelt kérdés
Fontos és nehéz vizsga előtt állok. Már régen ültem iskolapadban, ezért úgy gondoltam, segítségként elkezdek szedni valami "csodabogyót". Felmerült ill. ajánlották a Memolife Max és a Pharmaton Vital kapszulákat. Melyik hatékonyabb, melyiket ajánljátok és miért?2017. márc. 26. 20:51
1/3 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne, annyit tudok hozzáfűzni, hogy nekem a Pharmatontól anno sulis koromban gyakran émelygett a gyomrom, hányingerem volt. Én a helyedben kipróbálnám a ginzenget és a szójalecitint, egyik sem csodaszer, de segítik a koncentrációt ;)
3/3 anonim válasza:
Első vagyok ismét, van a Nuskintől az Overdrive, azt tudnám esetleg figyelmedbe ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!