Kave ehgyomorra felviszi a pulzust? Mert du ha iszok nem megy fel a pukzusom reggel viszont 90 lesz tole
Most azonnal kérjél időpontot pszichológushoz!Veled valami nincsen rendben.Már 20-szor le lett írva,hogy a kávé felviszi a pulzust,azt is írtuk már,hogy még így is normális tartományba esik ez a szám.
Nem tudom,hogy van-e párod,de ha nincs akkor ajánlom neked azt a fiút,akinek meg lélegeztetési mániája van.Ő is minden héten felteszi a kérdést,miszerint bizonyos szituációkban,hogy kellene őt lélegeztetni.Szerintem hihetetlenül jó páros lennétek.Ja,és ha akartok egy hármast,akkor vegyétek be azt a csajt,akit "szétalázott" egy pasi,miután megdícsérte a melleit,meg azt hiszem a fenekét is.És most már ott tart,hogy bepereli.. :D
Ez az oldal azért van ,hogy választ kapjál a kérdéseidre,de NEM mindig ugyanazokra.
(Ha benéztelek és nem is te vagy,akiről írtam akkor elnézésedet kérem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!