EGy bogre kave utan 108 a pulzusom Ha kisebb adagot iszok nem ennyi hanem 80-90 108 normal egy bogre kv utan?
Figyelt kérdés
2017. márc. 20. 07:15
1/4 anonim válasza:
Figyelj,ha nem érzed rosszul magad,akkor hagyd békén ezt a pulzus dolgot.Nem kell vele ennyit foglalkozni,vagy kérdezz rá a háziorvosodnál.
Minden héten ugyanezt megkérdezed.
Sportolj,dolgozz vagy valamivel kösd le magad mert ebbe a semmiségbe bele fogsz őrülni ha egyfolytában magadat figyeled.
2/4 anonim válasza:
Jól mondja az első! Ne fogalalkozzál vele! Már ezerszer leírták egy páran,hogy normális. Szinte már beteges,hogy ezen jár az agyad folyamatosan.
3/4 anonim válasza:
Az enyem alapban szaz. Na most akkor mi van? Nem lehet hogy nagyon vekony vagy?
Nekem azt mondtak azert. Mondjuk azota felszedtem 10 kilot, de meg igy is. So what?
4/4 anonim válasza:
Sose nézegesd ennyit mert belebetegszel. Pszichésen. Hallod nekem alapból 80-85 néha. Amúgy a pulzus meg percről percre változik, nem állandó érték. 60-90- ig tök oké kávé nélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!