Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hogy tudnám leküzdeni a...

Hogy tudnám leküzdeni a kedvtelenséget és a lustaságot?

Figyelt kérdés

Úgy érzem nem vagyok túl ambíciózus. Vannak terveim melyek már egy jó ideje megvalósítatlanok pl.: fogyás, nyelvtanulás. Sokszor megpróbáltam őket de mindig feladtam. Elveszítettem az érdeklődésemet a hobbim iránt, nem sok minden érdekel már, az emberek sem. Egyébként itthon tanulok, idén érettségizek. Tanulni, mozogni, kimozdulni kéne, egy kis késztetés megvan bennem de semmi nem visz rá. Ha ez számít akkor éjjel 1-2 óra körül fekszem le úgy hogy aznap semmi érdemlegeset nem tettem a házimunkán, bevásárláson és egy minimális tanuláson kívül. "Reggel" 11-12 óra tájban szoktam felkelni.

Szeretnék aktívabb életet élni, és elérni a céljaimat.

Tudnátok tippeket/tanácsokat adni, hogy hogyan tudnám magam újra összeszedni és aktivizálni? Életmódban kéne valamit változtatni?!

19/L

2017. márc. 10. 22:36
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szia :) szerintem jót tenne ha vinnél egy kis rendszert az életedbe. Mondjuk reggel korábban kelsz elmész futni vagy kutyát sétáltatni délelőtt elintézed amit kell délután tanulsz. Vagy elmész dolgozni. Keresel új hobbyt ami motivál is próbálsz olyan dolgokkal foglalkozni ami érdekel ami tényleg érdekel és tudod h nem adnád fel könnyen. Az is megoldás ha mondjuk időhöz kötöd hogy eddig és eddig lefogyok ennyi megy ennyi kilot de ne irreális célokat tűzz ki. Vagy addigra leteszem a nyelvvizsgát. :)
2017. márc. 10. 22:46
 2/3 anonim ***** válasza:

egyet értek az előttem szólóval: tűzz ki elérhető célokat magadnak!

Kicsit úgy érzem túl sok a szabadidőd. Kezdj el dolgozni valamit... az sem baj, ha nem teljesen érdekel éppen az a munka amit csinálsz... megismersz új embereket, új társaságot, viszel egy kis rendszert az életedbe, és nem lesz annyi időd unatkozni.

2017. márc. 12. 02:02
 3/3 anonim ***** válasza:
amihez nincsvkedved es lusta vagy azt nem akarod igazan. elj annak amit tenyleg akarsz csok
2017. márc. 12. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!