Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ha pisilés után fáj közevetlen...

Ha pisilés után fáj közevetlen és nem maga a vizelet ürítés akkor az minek a tünete lehet?

Figyelt kérdés

Szerintem nem felfázás, mert nincsenek hamis ingerek, vagy nem fáj miközben pisilek, csak utána belenyilal ott lent, miután kijött az utolsó csepp is. Szerintetek?

lány vagyok egyébként

2017. márc. 2. 13:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! lehetséges, hogy erről van szó:) mennyit iszol naponta? egyéb más probléma nincsen?:)
2017. márc. 2. 20:50
 2/3 A kérdező kommentje:
Sokat. Nincsen. Most voltam beteg egy hétig. Lehet, hogy amiatt volt? Illetve ez a panasz azután kezdődött ,hogy történt egy együttlét a párommal, amikor nem használtunk óvszert. Esetleg lehet összefüggésben a kettő?
2017. márc. 3. 20:45
 3/3 anonim ***** válasza:

szerintem, igen lehet, bár nem vagyok annyira jártas ebben hogy teljesen pontosat tudjak mondani erről

1.es voltam

2017. márc. 3. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!