Magas vérnyomásra mit lehet szedni, ha nem akarok orvoshoz menni? 150 körül van általában. Hallottam teáról, fokhagymáról.
Figyelt kérdés
2010. máj. 9. 10:42
1/5 anonim válasza:
A fokhagyma sokat segít, de én a helyedben elmennék orvoshoz. A magas vérnyomás nem vicc, ráadásul a 150-es értéknél már foglalkozni kell a "beteggel". Ilyen "magas" vérnyomásnál nálunk már vért sem lehetett adni. A magas vérnyomás nem vicc, ne kezelgesd otthon, az orvosod pontosan megmondja, hogy kell vele foglalkozni vagy nem. Lehet, hogy szükséges gyógyszerrel karbantartani, ami megelőzhet egy agyvérzést is. Ne bízz a házi praktikákban, keresd fel a körzeti orvosod. Hidd el ez nem vicc!
2/5 Nemo kapitány (V.A.) válasza:
A fokhagyma csak áttételesen (érrendszer javításával) segíthet ill. megóv a további romlástól, s ugye most nem tudjuk mitől magas a vérnyomásod.
Nem értem miért nem lehet orvoshoz menni és szedni valamit egy ideig.
Ha mégis makacskodsz, akkor MOZOGJ, SPORTOLJ! (Van akinél csak ez segít.)
3/5 anonim válasza:
menj orvoshoz!! ez nem jatek, nem olyan enyhe hogy hazilag kezelgesd es kezeles nelkul progressziven romlik. minnel hamarabb fordulj orvoshoz. fokhagyma, mozgas, ezek segitenek de emelle orvosi kezeles is szukseges!
4/5 anonim válasza:
Inkább menj orvoshoz,ezzel ne szórakozzál.
5/5 anonim válasza:
Menj orvoshoz, okulj a példámból. Én évekig elutasítottam a gyógyszereket a tiedéhez hasonló vérnyomással. Most már bánom, mert ezalatt is kárt tett a betegség az ereimben. (Ezt a szemészeten tudják nagyon pontosan megmondani.)
Most már szedem, amikor csak tudom, hiába vagyok gyógyszer ellenes. A fokhagyma remek segítség, de ha ne adj isten szervi eredetű a dolog (mint nálam), akkor az csak egy kis kiegészítés, a problémát nem szüntetni meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!