Miért fáj ennyiszer a fejem?
Hetente úgy 3-4 alkalommal fáj a fejem, több órán (2-4) keresztül, főleg a jobb oldalon, a halántékomnál, de előfordul, hogy mindkét oldalon, vagy az egész fejem sajog.Én már úgy-ahogy hozzászoktam, annyira nem vészes, nem is veszek be gyógyszert, de mondták páran, hogy ez már nem normális, menjek el az orvoshoz..elmentem, beutalt vérvételre..tudom, hogy butaság, meg elméletben tudom, hogy inkább most egy kis kellemetlenség, mint később nagy gond, de rettegek a vérvételtől, mindig elájulok, és nincs senki, aki eljöhetne velem, és már úgy vagyok vele, hogy inkább essen le a fejem, mint hogy levegyék a vérem. : D
Mindenesetre a kérdésem továbbra is az, hogy mi okozhat ilyen típusú fejfájást? (Elég folyadékot iszom, eleget alszom, normálisan eszem.)
Szerintem front érzékeny vagy. Mostanában igen sok front volt. Összetettek stb. Én is megérzem őket. Hideg frontot, meleg frontot illetve ha eső jön. Szóval három féle képen fáj a fejem és tudom mikor mi jön. Ez így elég viccesen hangzik, de van olyan, hogy olyan front jön ami annyira kikészít, hogy nem bírok felállni elviselni magamon a szemüveget hányingerem van esek össze stb. De ez a végső stádium nálam:) Általában ha elkezdődik a fejfájás és egyre erősödik akkor vagy aludnom kell vagy a gyógyszer, hogy ne kerüljek ebbe a stádiumba mert nagyon nem jó. És még fiatal is vagyok :S De már évek óta megérzem a frontokat sajnos egyre durvábban.
16/l
Jójó, úgyis elmegyek..csak úgy voltam vele, hogy jobb a béke, csak semmi vérontás. : D
Egyébként az anyámnak migrénje van, lehetséges, hogy örököltem? Frontérzékeny vagyok, ezt tudom magamról, de az nem függ össze a fejfájással, a lábamban érzem (ahol régen eltört), meg a hangulatomon látszik inkább.
A tarkómnál nem szokott fájni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!