Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi bajom van? Ez betegség?

Mi bajom van? Ez betegség?

Figyelt kérdés

Ma is elkezdődött ez az érzés, de régebben, kb. Karácsony környékén is előfordult. Még a legkisebb dologtól is ingerült leszek, legszívesebben a földhöz vágnék mindent, de ilyenkor sírhatnékom is van. Fájnak az izmaim, még egy kis utat is kihagynék, az is megerőltetésnek tűnik. Semmihez sincs kedvem, egyfolytában csak aludni akarok. Mostanában gyakran kell pisilnem is, a fejem is fáj. Olvastam sok betegségnél tünetként az elhomályosuló látást.

Nekem az már nagyon régóta(több év) megvan, pl. néha amikor felkelek az ágyból, akkor meg kell állnom egy pillanatra, mert elsötétül minden.

2017. febr. 14. 20:26
 1/1 anonim ***** válasza:

Időnként nekem is van ilyen problémám, egyszerűen minden hihetetlenül felidegesít de szerencsére ritkán fordul elő. Ez szerintem csak úgy van, egyszerű rossz napok. Nem hinném, hogy valami betegség miatt lehet.

Az ágyból keléssel kapcsolatban pedig annyi, hogy nem kelsz fel hirtelen? Az okozhat ilyesmit, ha fekvésből állsz fel akkor először ülj és mindenképpen lassan állj fel.

2017. febr. 14. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!