Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Kinek mi segített ebben a...

Kinek mi segített ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Alapvetően életvidám, optimista embernek tartottam magam mindig, aki képes volt a legsz@rabb helyzetekben megkeresni a jót és annak örülni. Már egy sima napfelkelte örömmel töltött el vagy az is, ha kint lehettem a természetben.

Tavaly év végén történt valami (illetve folyamatosan történtek dolgok, de akkor kezdtem el érezni a hatását) és azóta úgy érzem, hogy egyre lejjebb csúszok.

2 hónapja munkahelyem sincs, ami még nem akkora baj, mert vannak tartalékaim. Viszont úgy érzem, hogy elegem van. Nem motivál semmi, aludni nem tudok esténként csak 3-4 órát, de azt is megszakításokkal, mert felriadok. Most már ritkábban törnek rám pánikrohamok, de folyamatosan előjön az is.

Minden barátomnak meg van a maga baja és bár tudok kivel beszélgetni, de őt sem akarom leterhelni mindig, mert neki is vannak gondjai. A páromat szinte soha nem látom, folyamatosan dolgozik, esténként 1 órát találkozunk annak ellenére, hogy együtt lakunk, nagyon fáradt mindig, ezért őt sem akarom nyaggatni.

Totál egyedül érzem magam és ma végigbőgtem az egész napot úgy,hogy azt dem tudom mi bajom van és azelőtt évente 1x sírtam, akkor is csak akkor ha valami nagyon megviselt.

Most meg folyamatosan fáj a mellkasom, úgy érzem nem kapok levegőt és meg tudnék szökni egy lakatlan szigetre. Azelőtt lenyugtatott és boldogított az olvasás, most egy könyvet sem tudok a kezembe venni. Elkezdtem újra sportolni, de pánikrohammal az sem egyszerű...

Jár még valaki hasonló cipőben? Mivel próbáltok ebből kimászni? Akinek sikerült az hogy csinálta?

2017. febr. 7. 17:28
 1/4 anonim ***** válasza:
A stressztől fáj a mellkasod! Ha ennyire ki vagy készülve nyugtatót kell szedned, ha nem akarod, hogy komolyabb baja legyen a szívednek. Én is szívbeteg vagyok, és tudom mit tanácsolok. Mindenképp keresd fel a házidokidat! Ha nem elég növényi nyugtató, akkor ha felírnak valami nyugtatót, vigyázz az adagolással! Nem kell túl nagy adag ahhoz, hogy meggyógyulj, és jobban érezd magad. Vegyél magadnak a patikában Panangin fortét, és naponta egy szemet szedjél be.
2017. febr. 7. 17:53
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Panangint kardiológus javaslata nélkül NE! Tudom,hogy recept nélkül adják,pedig nagyon óvatosnak kell lenni vele a benne lévő kálium miatt. Elég ha magnéziumot szedsz és valamilyen könnyű feszültségoldót (pl. Valeriana). Az igaz pedig az lenne,ha elmennél dolgozni és valahogy kikerülnél a napi "semmiből",ami alatt szinte csak a problémákon jár az agyad.
2017. febr. 7. 18:29
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Javasoltak a Herbáriában orbáncfű teát és amellett, hogy az íze ugyanolyan sz.ar mint a szaga, semmit nem használt. Vettem Valerianat is, az egy fokkal jobb, most azt fogom elalvás előtt beszedni és meglátjuk.

Járkálok állásinterjúkra, de most épp a szerencsétlen időszakomat élem, mindenhonnan visszahívnak, hogy nem engem választottak. Jelenleg minden téren katasztrofális a helyzet. :D

2017. febr. 10. 08:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Jusson eszedbe az,hogy egyszer fent ,egyszer lent. Most ez van. De ez a lent ne látszódjon rajtad,mert akkor az állásinterjúk is nehezebben fognak menni,mert látni fogják rajtad,hogy negatív vagy.
2017. febr. 10. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!