Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Lehet a stressztol hoemelkedesem?

Lehet a stressztol hoemelkedesem?

Figyelt kérdés
Mar tobb mint egy honapja stresszelek minden nap…nem birok masra gondolni csak "arra a bizonyos" problemara. 7 kilot fogytam ket het alatt es nem birok aludni hetek ota. Le vagyok gyengulve…az utobbi napkban delutanonkent hoemelkedesem van 37-37,2. Ettol megjobban megijedek es elkezdek stresszelni. Stressz miatt lehet hoemelkedesem? Semmi mas panaszom nincs

2017. febr. 7. 13:06
 1/1 anonim ***** válasza:
A nagyon erős stressztől lehet. De szerintem nálad inkább az állhat fenn, hogy a stressztől legyengült a szervezeted, és benned bujkál egy baci. Gondolom valami munkahelyi, iskolai, vagy családi probléma lehet. Talán pszichológus (vagy ha annyira komoly akkor pszichiáter) tud rajta segíteni. Esetleg valami nyugtatót felírni.
2017. febr. 7. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!