Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Sos! Milyen nyugtató tea...

Sos! Milyen nyugtató tea segíthetne?

Figyelt kérdés
Nagyon erős menszesz görcseim szoktak lenni van amikor hányok is miatta megy a hasam fáj a fejem egy szóval nagyon szarul vagyok ilyenkor. Emelet még nagyon erős hasi pánikrohamom szokott lenni ha el kell mennem itthonról hamarosan viszont intéznem kell a dolgaimat ezért el kell hagynom az otthonomat és közeleg a menszeszem időpontja is nem biztos,hogy pont akkor jön meg de nagy eséllyel sajnos. Orvoshoz tervezek menni de az utazás előtt már nincsen lehetőségem kivizsgáltatni magam viszont nagyon félek,hogy mi lesz velem ennyire rossz közérzettel muszáj sajnos elmennem. Tudnátok nekem mondani hatásos nyugtató dolgokat akár teát akár mást?
2017. jan. 29. 18:28
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha ilyen erosek a gorcseid, akkor nem hiszem barmilyen tea segitene ezen.

A gorcsok sajna nem csak a mehedre, hanem az egesz alhasadra, azok szerveire, beleidre is kiterjednek, azert lehet hasi problemad is.

Orvosnal nem voltal meg ezzel a problemaval?

Sok doki szokta ajanlani, hogy mar a menzesz elott 1-2-3 nappal kezdj el szedni gorcsoldot, vagy fajdalomcsillapitot, ami kifejezetten ilyen fajdalmakra van. Akkor kicsit konnyebbek lesznek ezek a napok.

No-spa egyebkent engem ki szokott utni, vagy a paracetamol tartalmu fajdalomcsillapitok, a no-spat ibuprofennel (algoflex) egyutt is lehet szedni.

Esetleg meg a fogamzasgatlo amit szoktak ilyenkor.

2017. jan. 29. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!