Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Egyre többet szur a szivem....

Katalina100 kérdése:

Egyre többet szur a szivem. Infartus jele vagy az lesz?

Figyelt kérdés
Elmentem háziorvoshoz hogy küldjön el kivizsgálásra de ő azt mondta hogy nem kell mert biztosan azért van mert szoptatok meg cipelem a gyereket..de nem cipelem igaz szopizik a másfél éves lányom. De nem vagyok vékony sőt nagyon meghiztam 170cm,95kg vagyok. Minden nap ugyérzem szur szovem a hátamba vagy a mellkasomba...és nagyon ver... szerintetek? nagyon félek
2017. jan. 23. 16:37
 1/8 anonim ***** válasza:
Azért masszívan eldolgozna rajtad Schobert Norbi..
2017. jan. 23. 17:21
 2/8 A kérdező kommentje:
nem arra vagyok kíváncsi hogy ő mit csinálna velem.
2017. jan. 23. 18:14
 3/8 anonim ***** válasza:
Ekkora testtel ne lepődj meg semmin!Fogyókúrázni kellene.
2017. jan. 23. 18:18
 4/8 A kérdező kommentje:
Terhesség aladt szedtem fel, alig eszek sokat mozgok mégsem fogyok. Képzeld énse azon vagyok hogy igy maradjak
2017. jan. 23. 18:44
 5/8 anonim válasza:
Bár férfi vagyok,de mikor megerőltettem magam akkor becsípődött egy ideg és szív alá nyilallt ki. A hátamból mellkasba nyilallt. Idegzsába a neve. Nekem is teljesen ilyen érzésem volt. Próbálj meg egy jó csontkovácsot aki kimasszírozza. Nekem használt.
2017. jan. 23. 22:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Azt tudod ha alig eszel nem fogsz fogyni? Ahhoz hogy veszíts a súlyodból enni kell? Naponta legalább 5X fehérje dúsan kevés szénhidráttal?
2017. jan. 23. 22:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Szia!Ugyan ezekkel a panaszokkal mentem el a dokihoz,csináltak ekgt negativ volt.Mondta az orvos hogy a bordaközi izom okozhat ilyen panaszokat,belenyilal szúr stb.Viszont vigyázz,mert ezek miatt kialakulhat egy szorongásos állapot ami ördögi kör:( Sajnos szülés után nálam is kijött,ilyen testi panaszokkal.
2017. jan. 24. 09:40
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenkinek a választ igen mondták lehet pánikbetegség is :(
2017. jan. 29. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!